Csupa nasi..

NasiDoboz

NasiDoboz

Egy nap hányszor egyek súlytartáshoz?

2016. október 05. - Teremy Alex

Ahogy a fogyásnak is, úgy a súlytartásnak is meg van a titka. Az egyik legfontosabb tényező, hogy el kell felejteni a napi 3 étkezést és át kell térni a napi 5 étkezésre.

súlytartás

Súlytartáshoz való helyes hozzáállás

Tudom nem könnyű eleinte ötször étkezni, de sajnos ebből nem engedhet a szervezeted. Neked kell a szervezetedhez igazodni és nem fordítva. Arra kell törekedni, hogy kielégítsd a szervezeted igényeit, hiszen ezen áll vagy bukik, hogy meg tudod-e tartani a súlyod vagy sem.

 A legfontosabb lépés súlytartásnál

Felejtsd el a napi 3 étkezést és térj át a napi 5-re. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy 3 óránként kellene étkezned és egy étkezésre kicsivel kevesebbet kell enned, mintha csak háromszor étkeznél egy nap. A jó hír azonban, hogy napi 5 étkezés mellett valószínű még többet is fogsz enni vagy legalábbis így fogod érezni, mivel gyakrabban eszel és nagyon ritkán leszel csak éhes. Ami nem rossz dolog, mivel nem csak akkor kell enned, ha éhes vagy, hanem a 3 óra letelte után is.

Mit tudsz enni tízóraira és uzsonnára?

Nos, talán azt mondanom sem kell, hogy ne szemetet egyél vagyis ne intézd el az étkezéseket édességgel és süteménnyel, esetleg olajban sült gyors kajával. A NasiDobozok pontosan erre nyújthatnak megoldást neked. Egy-egy NasiDobozzal meg van a tízóraid és az uzsonnád is egy napra. Könnyedén magaddal viheted és akkor tudsz enni belőle, amikor eljött az ideje. Válaszd a Trópusi Energia dobozt, amennyiben sportos alkat vagy, és edzés után gyakran megéhezel, vagy ha éppen fogyásra vágysz, vidd magaddal a munkahelyedre valamelyik Fitt NasiDoboz egyikét, és a plusz 2 étkezésed egy napra meg is van oldva. :)
Így pofon egyszerű az egészséges és mértékletes táplálkozás megoldása! 

A bejegyzés trackback címe:

https://nasidoboz.blog.hu/api/trackback/id/tr6311748951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása